گاردین ادعا کرد: ویتکاف قبول کرده ایران غنی‌سازی زیر ۵ درصد داشته باشد

گاردین: ایرانی‌ها می‌گویند ویتکاف قبول کرده ایران غنی‌سازی زیر ۵ درصد داشته باشد اما هیچ اشاره‌ای به لغو تحریم‌ها نکرده است.
گاردین ادعا کرد: ویتکاف قبول کرده ایران غنی‌سازی زیر ۵ درصد داشته باشد

به گزارش پارسینه به نقل از شفقنا، گاردین نوشت: ایرانی‌ها می‌گویند ویتکاف قبول کرده ایران غنی‌سازی زیر 5 درصد داشته باشد اما هیچ اشاره‌ای به لغو تحریم‌ها نکرده است.

یک روزنامه انگلیسی نوشت: ایرانی‌ها معتقدند پذیرش غنی سازی اورانیوم در داخل کشور را از نماینده آمریکا گرفته‌اند.

دیگران چه می خوانند:

مقامات ایرانی می‌گویند استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا که به همراه جرد کوشنر، داماد ترامپ، برای مذاکرات به ژنو می‌رود، این اصول را در دو دور قبلی مذاکرات غیرمستقیم پذیرفته است. اما همچنان این احتمال وجود دارد که ترامپ بتواند این شرایط را لغو کند، گامی که ناگزیر منجر به درگیری بین دو کشور خواهد شد و می‌تواند به سرعت کل خاورمیانه را درگیر کند.

مشخص است که ویتکاف فقط از ایران خواسته است که با غنی‌سازی با خلوص زیر 5٪ موافقت کند، تقریباً همان سطحی که در توافق هسته‌ای 2015 پذیرفته شده بود که بسیار پایین‌تر از درجه تسلیحاتی بالای 60 یا 90 درصد است.

گاردین ادعا کرد: ویتکاف قبول کرده ایران غنی‌سازی زیر ۵ درصد داشته باشد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟