مهدی رحمتی استقلال را نابود کرد

یکی از اعضای اسبق هیات مدیره باشگاه استقلال هشت سال قبل علیه مهدی رحمتی دست به افشاگری تاریخی زده بود.
مهدی رحمتی استقلال را نابود کرد

به گزارش پارسینه به نقل از خبر ورزشی، مسعود معینی بازیکن اسبق آبی پوشان، در مقاطعی از دهه 90 شمسی به عضویت هیات مدیره این باشگاه درآمد ولی ترجیح داد خود را کنار بکشد.

معینی طی مصاحبه‌ای که 11 تیر 1396 در خبر ورزشی نیز منتشر شد، پیرامون وضعیت این باشگاه مصاحبه کرده و انتقادات بسیار تندی را هم نثار مهدی رحمتی کرد:

دیگران چه می خوانند:

- هر اتفاقی در باشگاه استقلال می‌افتد، با نظر وزارتخانه است و هیات مدیره نقش دکور را دارد.

- تمام کارها درون استقلال با تصمیم علیرضا منصوریان، رضا افتخاری و پندار توفیقی انجام می‌شود. انتقاداتی هم که حسن زمانی از اتفاقات رخ داده در باشگاه می‌کرد کاملاً درست بود. البته خودم هم به خیلی مسائل انتقاد داشتم ولی اجازه نمی‌دادند حرفم را بزنم.

-من را با بازیکنی مانند مهدی رحمتی رو در رو کردند. رحمتی یکی  از آنهایی بود که با 5 حضور ناموفقش در استقلال، این تیم را نابود کرد. این بازیکن بابت خط خوردنش از تیم ملی ناراحت بود ولی تاوانش را استقلال می‌داد. به نظرم مدیریت کارلوس کیروش قوی و عالی بود.

- مهدی رحمتی تصور می‌کرد بهترین دروازه‌بان ایران است ولی دیدیم تیم ملی کشورمان بعد از کناره‌گیری او، بدون گل خورده در سه بازی پایانی پیکارهای انتخابی جام جهانی 2014 به این مسابقات صعود کرد.او به خاطر پول به استقلال آمد ولی من ،نه.

- به من گفتند چند فقره چک امضا کن که در واقع 250 میلیون تومان پول اضافه‌ای بود که رحمتی و حیدری از اسپانسر باشگاه می‌خواستند ولی امضا نکردم و گفتم به جای این دو نفر، به بازیکنی پول بدهید که لنگ 20 میلیون تومان است. البته آن چک‌ها در نهایت بدون امضای من نقد شد!

- تاریخ هرگز فراموش نمی‌کند منصوریان و پرویز مظلومی چه ضرباتی از مهدی رحمتی خوردند.

- آقایان خودشان همه تصمیمات را می‌گرفتند و من را فقط برای امضا کردن چک می‌خواستند!

مهدی رحمتی استقلال را نابود کرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟