خوش‌رقصی ضدانقلاب با جازدن فیلم‌های قدیمی

درحالی که مردم از پاسخ‌های نظامی ایران در حملۀ متقابل به مواضع رژیم موقت صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی راضی هستند و انزجار خود از رژیم صهیونیستی را فریاد می‌زنند رسانه‌‌های ضدانقلاب دست به جعل و خبرسازی می‌زنند.
خوش‌رقصی ضدانقلاب با جازدن فیلم‌های قدیمی

 به گزارش پارسینه؛ درحالی که مردم از پاسخ‌های نظامی ایران در حملۀ متقابل به مواضع رژیم موقت صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی راضی هستند و انزجار خود از رژیم صهیونیستی را فریاد می‌زنند رسانه‌‌های ضدانقلاب دست به جعل و خبرسازی می‌زنند.

photo_2025-06-15_09-38-20

دیگران چه می خوانند:
 

در جدیدترین خبرسازی، ادعا شده ایرانیانی که در مسیر تردد به شمال کشور در ترافیک تونل مانده‌اند در حال آواز و رقص، حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان را جشن گرفته‌اند و ابراز شادی می‌کنند.

 

این در حالی است که بررسی ویدیوی منتشرشده نشان می‌دهد ویدیو قدیمی و مربوط به مهرماه 1402 است.

 

پیش از این نیز یاسمین پهلوی همسر رضا پهلوی با انتشار محتواهایی در اینستاگرام خود از جنایت نتانیاهو در کشته‌شدن ده‌ها زن و کودک ایرانی حمایت کرده بود.

انتشار اخبار جعلی در این شرایط جنگی یکی از مهم‌ترین ابزار‌های دشمن به حساب می‌آید. در آخرین نمونه ایران‌اینترنشنال، ساعتی پیش فیلم حملۀ ایران به تل‌آویو  را به‌جای حملۀ اسرائیل جا زده بود.

 

منبع: فارس

خوش‌رقصی ضدانقلاب با جازدن فیلم‌های قدیمی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟