شاخص بورس اوراق بهادار تهران امروز هم در پایان معاملات رو به کاهش بود به گونهای که شاخص کل در پایان معاملات با کاهش 8686 واحد به رقم یک میلیون و 464 هزار و 813 واحد رسید.
همچنین شاخص کل با معیار هموزن با کاهش 4 هزار و 37 واحد به رقم 400 هزار و 448 واحد رسید.
ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 5 میلیون و 591 هزار میلیارد تومان رسید. معاملهگران امروز بیش از 5.2 میلیارد سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب 294 هزار فقره معامله و به ارزش 3 هزار و 360 میلیارد تومان داد و ستد کردند.
امروز همه شاخصهای بورس قرمز بودند طوری که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 0.59 درصد کاهش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن یک درصد افت کردند، شاخص آزاد شناور 0.24 درصد کاهش یافت. شاخص بازار اول بورس 0.54 درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس 0.64 درصد کاهش یافت.
امروز نمادهای پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس و پالایشگاه تهران بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و نمادهای معدنی گلگهر، هلدینگ معدنی خاورمیانه، توسعه معادن و فلزات و پتروشیمی نوری بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتهاند.
0 دیدگاه