«وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است حداکثر ظرف یک ماه، درخواستهای معترضان در سامانه کمک معیشتی را بررسی و نتیجه نهایی را به سرپرستان خانوار اعلام نماید.» این دستور را سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور 25 اردیبهشت ماه امسال در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت صادر کرده بود.
این دستور زمانی صادر شد که حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.او 24 خرداد ماه گذشته استعفا کرد که بلافاصله با موافقت رئیس جمهور مواجه شد. در واقع، درست در زمانی که او باید دستور پیامک تعیین تکلیف معترضان را صادر میکرد، پیامک موافقت رئیس جمهور با استعفایش را دریافت کرد.
در ادامه با حکم رئیس جمهور، محمدهادی زاهدی وفا، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد ولی تا به امروز هیج خبری از پیامک وزارت تعاون به معترضان حذف یارانه نشده است.
گزارشهای رسمی نشان میدهد که در سامانه کمک معیشتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیش از چهار میلیون و 500 هزار نفر درخواست بازنگری اطلاعات خود را برای دریافت یارانه ثبت کرده اند، ضمن اینکه چندین میلیون نفر برای دریافت یارانه در سایت اعلامی سازمان هدفمندی یارانهها ( my.gov.ir ) ثبت نام کردهاند.
کسانی که یارانه نقدیشان از اردیبهشت ماه امسال قطع شده از ظریق سامانه یارانه معیشتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعتراض خود را ثبت کردند. همچنین کلیه سرپرستان خانوارهایی که تاکنون از گرفتن یارانه جاماندهاند و یا متقاضی جدید دریافت یارانه هستند، از طریق آدرس اینترنتی my.gov.ir نسبت به ثبتنام خانوار خود اقدام کرده اند. البته باید توجه داشت که با دستور دولتمردان، این سامانهها همچنان فعال هستند.
0 دیدگاه