آصفری با تأکید بر اجرای مصوبات مجلس از سوی رئیسجمهور:
دولت موظف به اجرای همه مصوبات مجلس است/ امکان اصلاح ایرادات قوانین با ارائه لایحه
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس معتقد است آسیب عدم اجرای مصوبات مجلس از سوی دولت چه در داخل و چه در خارج از کشور نشان از دوگانگی میان دو قوه دارد که آسیبی برای کشور محسوب میشود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه از رئیس جمهور که ادعای حقوقدانی دارد توقع بی توجهی به قوانین را نداریم، اظهار داشت: حتی قانون بد هم خوب است و باید اجرا و در صورت نیاز اصلاح شود.
وی تأکید کرد: اگر دولت با قانونی مخالف است و آن را غیرقابل اجرا می داند باید پیشنهاد خود را به صورت لایحه بدهد تا اصلاح شود اما عدم اجرای قوانین خلاف قانون، شأن و جایگاه رئیس جمهور است.
آصفری در ادامه با اشاره به اینکه رئیس جمهور موظف به اجرای کامل قوانین بوده و نباید از تعامل مجلس سوءاستفاده کند، بیان داشت: اگر نمایندگان سوال و استیضاح رئیس جمهور را دنبال می کردند شاهد این کوتاهی رئیس جمهور نبودیم.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: عدم اجرای مصوبات مجلس، اثر منفی در داخل و خارج داشته و نشان از دوگانگی در کشور است همچنین گاهی باعث تفسیر قوانین به نفع دولت می شود که اشتباه است./