علیزاده تاکید کرد:
تاسیسات حفاظتی شهرداری ها نیازمند تخصیص اعتبارات
نماینده مردم دهلران در مجلس با بیان اینکه برای تاسیسات حفاظتی شهرداری های یازده گانه استان اعتبارات تخصیص می یابد، گفت: سهم شهرداری های مراکز شهرستان ها ۲۵ میلیارد ریال و مراکز بخش ها ۱۰ میلیارد ریال است.
نماینده دهلران، دره شهر، آبدانان و بدره در مجلس شورای اسلامی افزود: از این اعتبار برای شهرداری های مراکز شهرستانها ۲۰ میلیارد ریال و برای شهرهای مراکز بخش ها ۱۰ میلیارد ریال پیش بینی شده که باید پروژه ای در حوزه عمران شهری با اولویت فضاهای سبز و تفرجگاهی تعریف شود که این اعتبار در سال ۱۴۰۰ و بعد از آن در اختیار آنهاست که در سه سال برای هر کدام از این شهرها یک پروژه عمران شهری بنام خانه_ملت داشته باشیم.
وی با اشاره به دیدار با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: برای تاسیسات حفاظتی شهرداری های یازده گانه استان اعتباراتی تخصیص می یابد که سهم شهرداری های مراکز شهرستان ها ۲۵ میلیارد ریال و مراکز بخش ها ۱۰ میلیارد ریال است که شهرداری ها باید طرح های توجیهی در حوزه تاسیسات حفاظتی تهیه و در اختیار مدیریت بحران استان و کشور قرار دهند./