مبلغی تاکید کرد:
لزوم اختصاص وام های ۴۰ و ۵۰ میلیون تومانی جهت خوداشتغالی
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس بابیان اینکه وام برای افراد نیازمند که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند اختصاص یابد، گفت: وام های ۴۰ و ۵۰ میلیون تومانی جهت خود اشتغالی در دستور کار قرار بگیرد.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کلنگی بودن ساختمان فعلی فرهنگی، اداری کمیته امداد شهرستان کوهدشت خواستار بازسازی اساسی ساختمان مذکور یا احداث ساختمان جدید مجتمع فرهنگی اداری برای این شهرستان شد.
وی همچنین باتوجه به وسعت مناطق محروم شهرستانهای کوهدشت و رومشکان و ارائه خدمات بهتر به مددجویان خواستار اختصاص حداقل سه خودرو به این شهرستانها گردید.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مبلغی نماینده مردم شریف شهرستانهای کوهدشت و رومشکان از بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خواست، مجوز تعداد قابل توجهی وام برای افراد نیازمند که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند اختصاص یابد. همچنین وام های ۴۰ و ۵۰ میلیون تومانی جهت خوداشتغالی بیکاران شهرستانهای کوهدشت و رومشکان در نظر گرفته شود.
نماینده مردم شریف کوهدشت و رومشکان در این جلسه با اشاره به وضعیت مالی افرادی که به خاطر کرونا معیشت آنها با مشکل مواجه شده است عنوان کرد لازم است طبق تبصره ۱۴ برای ۱۰۰۰ خانوار سهمیه تحت پوشش در نظر گرفته شود.
حجتالاسلام و المسلمین مبلغی با اشاره به وجود افراد بسیار نیازمند در حوزهی انتخابیهاش افزود : افراد فراوانی لوازم ضروری زندگی ندارند و درخواست ما از این نهاد حمایتی این است تا اعتباری جهت خرید وسایل منزل مددجویان این شهرستانها در نظر گرفته شود.
وی همچنین عنوان کرد نیاز است کمیته امداد بخش درب گنبد از شاخه فرعی به اداره تبدیل گردد.
در پایان آقای سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) قول مساعد داد با تمامی درخواستهای نماینده مردم شریف کوهدشت و رومشکان موافقت و در اسرع وقت انجام گیرد./
پایان پیام